måndag 1 februari 2010

2009 i bilder

Lite sen så här den 1 februari så har jag på börjat min lilla genomgång av bilder och tänkte sammanfatta 2009.

Tiden går så fort på kvällarna så idag blir det det första halvåret.

Januari börjar alltid traditionsenligt med Ableskivling hos goda vänner och så även i år


Januari var i övrigt lugnt. Lagom till alla hjärtans dag så utnyttjade vi en bröllopspresent och tog en weekend på ett mysigt ställe i Skåne en natt och hade sedan en biltur till Glasriket för lite shopping



I mars månad så tog vi oss en tur till kompisar i Oslo för en helg med gott sällskap och klassisk sightseeing av oslo som vi trots att vi varit där så många gånger aldrig riktigt gjort. Så nu blev det operan, frognerparken, Karl johan, holmenkollen och slottet.. ja allt det klassiska hann vi med denna helg.



Våren går fort och till påsken drog vi hem till norr på lite semester med skidåkning till betstugan där de somriga gula ängarna som bröllopet var på nu var klätt i vitt och besökarna var rådjur i stället.


Även en traditionsenlig tur till kojan på berget hann vi med och där hör traditionen att alltid skriva en snutt på toaväggen då man är där.


I maj så styrde vi kosan mot en bilsemester till Danmark. Vi hade ju köpt ny bil och ville ut och köra. Vi campade och den danska västkusten bjöd på rejäl storm.


Självklart måste vi lokalisera högsta punkten och att ta sig upp på Danmarks högsta "berg" var ingen bedrift att skryta med..


Lite tuffare blev det i juni då vi styrde bilen mot Norge igen med vårt mål att bestiga Galdhöpiggen som är nordens högsta.
Det var midsommar men för oss innebar det bergsbestigning i minusgrader och mycket snö. Vi klarade dock oss upp på toppen trots omvägar och dimma.



Det var så här i efterhand ett händelserikt första halvår ändå...imorgon hoppas jag kunna bjuda på nästa halva..

Godnatt

Inga kommentarer: