tisdag 2 februari 2010

Fortsättning av 2009..

Ja då var de dags och kolla igenom vad som hänt under den andra halvan av året. I juli var det dags för semester i norr och på agendan så var ett av projekten att måla om logen. Den är ju rätt lång så det tog sin lilla tid men det blev fint då det var klart.



Sedan var det ett årig bröllopsdag och den firade vi med att beställa samma goda tårta som vi åt då och smaskade på..



I augusti var det födelsedag och då passade vi på att åka paddanbåt något vi pratat om i alla de år vi bott här men som aldrig riktigt blivit av. Det gällde att ducka ordentligt under broarna.



Augusti var annars en månad i konserternas tecken. Vi var på U2 och Madonna på Ullevi som stora konserter men hann också med Laleh och Europe på Götaplatsen.



September var fortfarande härlig och somrig och temat för denna månad var nog skärgård, vi gjorde utflykter men bil på Orust och Tjörn och båttur i norra skärgården samt en ribbåttur till Vinga.





Oktober så blev den stora händelsen en ferrari tur för mannen som jag gav honom i födelsedagspresent.



I november så drog jag med jobbet i tre härliga och galna dagar till Bad Gastein där jag fick vandra i bergen igen och mycket annat.



Så var året redan slut och vi åkte upp till norr igen för att fira jul där uppe för första gången på många många år. Det blev en mysig, kall och snöig jul.



Ja ett år går fort, får se vad detta år har för spännande äventyr att erbjuda..

Inga kommentarer: