tisdag 1 september 2009

Kalashelg

Helgen har gått i temat kalas. Lördag morgon började med lättfrukost och paket i sängen, Sedan fortsatte vi mot Egg and Milk för en stadig god frukost. Sedan hade mannen vidare planerat en tur med Paddan båtarna så sagt och gjort, solen sken och det var kul att var turist i sin egen stad.

Vi avslutade promenaden på Hi Fi klubben vilket har en tendens att bli ett dyrt nöje..



När vi kom hem stod denna vackra bukett och väntade på mig från mor. Den är fortfarande lika vacker och står sig perfekt.


Vädret var toppen och solen sken hela dagen men mot kvällen drog regnet in och då blev grillningen flyttad till balkongen istället för utomhus. Så födelsedagsmiddagen bestod av älgbiff med ugnsrostad potatis.

Det avslutades så klart med tårta i miniformat.. svartvinbär och choklad. MUMS!



Det var en kanondag och väldigt mysig.. Det bästa med dagen var nog trots allt födelsedagssången från Trosa av småtjejerna, även goa K som kom med paket och sång ligger där på toppen..


Söndagen fortsatte med namnkalas hos S & C för deras lilltjej och en av presenterna är min första amigurumi som jag jobbat med under veckan...

3 kommentarer:

M sa...

Åh, vad fin den där 'ammigurugummisaken' (eller vad den nu heter..) är!! Du är riktigt duktig på pyssel!
Och här kommer oxå ett vääääldigt sent GRATTIS på födelsedagen!!
Kram

stina sa...

ååååå jaaa den är sååå fin den dära ammigummisaken - virkad med kärlek!! Nora likes...

Anna Hammar sa...

Tack snälla ni.. å kul att hon gillar den.. äntligen är bok beställd så fler galna djur blir det säkert framöver.. så det är bara att beställa vad som önskas...