måndag 26 januari 2009

Beach 2009

Fick ett litet infall igår när jag surfade runt på div bloggar jag läser. Läser bland annat Sporty Spice som nu är med Rönisch Team up där man kan välja olika utmaningar..
Jag valde mellan att gå till Prag men det kostade pengar föra att köpa stegmätare och få vara med på nån sida där man kunde följa hur långt man gått. .lät kul men jag har redan minst 5 stegräknare så det kändes lite onödigt att köpa en till. Får väl ta på den och gå 10000 steg per dag ändå..
Nåväl, jag valde istället Petra Axlunds Beach 2009 träningsprogram får se hur det ska gå, känner mig oerhört lat just nu, men jag tror att bara det blir lite ljusare så kommer latheten att försvinna. Får se vad det blir för träningsupplägg som gäller. Första veckans uppgift var att skriva matdagbok för att se vad man faktiskt stoppar i sig under en vecka samt att definiera målet med Beach 2009.. vi får se, vi får se hur det blir framöver. Beach 2009 kommer ju oavsett vad jag gör.. frågan är bara om det blir tröja av eller på...

Kvällen har det inte blivit någon träning utan det blev cykling till och från jobbet bara idag och det räknas inte enligt mig. Var alldeles för sugen på att fixa badrummet ikväll för att ta mig tid att åka iväg för träning.
Sen har jag faktiskt pluggat också som ligger på schemat varje kväll.

Sätter in en bild på ytterligare en upphottning av hemmet. Den trista mattan i köket har bytts ut mot en betydligt gladare matta.. Ni kan nog ana mina favoritfärger eller...

2 kommentarer:

Linaplina sa...

Ojojoj här fixas det allt!! Jag behöver också lite förnyelse, kan du komma hit och vara inspiratör åt mig ;-) Spanar faktiskt efter nya stolar till köket för att bli av med de fula IKEA-stolarna vi har. Alltid något!

Linaplina sa...

Glömde ju bort att skriva att jag tycker det blev skitsnyggt!!