måndag 5 januari 2009

Vackra vinter!Kan ju inte klaga på den vackra kyliga vinterhimlen och solnedgången utanför mitt fönster när jag sitter här vid datorn. Det enda som är lite spooky är alla dessa fåglar som envisas med att bo här hos oss under vinter, de är ju inte bara ett fåtal precis..

Har varit in en halvdag på jobbet kändes mest som jag var in och vände, men hann ändå med det mesta som jag ville få gjort på dessa få timmar. På onsdag så återgår allt till det normala och min nya kollega börjar, det ska bli kul och skönt också för då blir tillslut mina dagar inte fullt så stressiga eftersom jag inte behöver göra två personers jobb nästan utan bara en persons.

Smet förbi utförsäljningen av Gripsholm på vägen hem, det var ett farligt tips från M, det blev en snygg pläd, nya kökshandukar och fräscha turkosa handdukar till badrummet. Blev otroligt sugen på nya sköna sängkläder också men beslöt mig för att fundera på saken en aning, har ju massa sköna sängkläder egentligen men det är ju alltid roligt med förnyelse, speciellt när man kan få topkvalité så billigt.


Nu är vi på väg på den traditionella Aebleskiver bjudningen hos släkten. Ska bli trevlig. Sen var min plan att hinna med att göra en liten summering av året 2008 i bilder. det har ju varit ett minst sagt händelserikt år. Förhoppningsvis hinner jag detta ikväll om vi inte nattsuddar på bjudningen.

Må bäst

2 kommentarer:

Anonym sa...

Visst finns det massor man vill ha i den där butiken! Önskar att jag hade tid och pengar för nya inköp där.. Blev just sugen på turkosa handdukar :-)

Anna Hammar sa...

Ja, de turkosa är riktiga karameller som man blir glad av..