söndag 11 januari 2009

uppåt väggarna..på olika sätt..

Idag var det dags att damma av klätterutrustningen och fräscha upp minnet på att knyta åttor och hantera Gri Gri. Nånstans i ryggmärgen satt allt och vi har varit och klättrat två timmar i Kviberg på Klätterdomen- Ett ställe jag inte varit på tidigare och det var riktigt härligt där, kändes bättre än Klätterfabriken som vi brukar vara på. Det var kul och efter dessa två timmar så var underarmar och fingrar rejält ömma och skakiga, men kul var det. Får se om det gr att skriva något på jobbet imorgon eller om fingrarna bara kommer att skaka.

Dagen i övrigt har bestått i diverse hemma pyssel och haft det riktigt lugnt och skönt inomhus i det ruggigt kalla och blåsiga och gråa vädret.

Nu ska jag inta soffläge och vi ska ta och titta på en film.. Kanske blir det en sväng till affären för att inhandla något gott att ha till filmen, vi känner oss lite sugna efter maten som idag bestod av kyckling i sötsur sås..
Japansk förpackningsmani..fin men helt uppåtväggarna.

På tal om godsaker så hade vi besök av en kompis till Mannen som var här och sov över mellan Fredag till Lördag, han är hemma en sväng eftersom han normalt sett jobbar i Japan just nu. Vi fick lite galet japanska sötsaker som vi också provade, eller snarare jag provade för mannen fegade ut. Det smakade som syntetisk sockerkaka med väldigt mycket ägg i. Men det jag tycker är det allra roligaste med dem är de fantastiska förpackningarna som de ligger i. I Japan så styckpacketerar man allt och det här är inget undantag. Tydligen så går det inte ens att köpa frukt i lösvikt utan allt förpackas i plast en och en. Tänk vilket resursslöseri även om jag nu tycker att denna förpackning av sockerkaka var lite söt..

Inga kommentarer: