söndag 25 januari 2009

Jag blev less...


Gick ner på stan idag för att jag skulle köpa mer skoboxar eftersom de jag köpte på Bosign sist var superbra men jag köpte för lite. Det bästa av allt nu var att jag såg att Designtorget säljer dem så då slapp jag beställa utan kunde bara traska ner och köpa dem. Så nu har jag ytterligare ett gäng boxar som jag ska fixa med ikväll.

När jag gick på stan så kände jag hur tvärless jag blev på diverse saker här hemma och blev sugen på förnyelse.. Så sagt och gjort det blev en del shopping. Det blev äntligen tavlor på en vägg som vi tyckt varit tråkig, hittade några som var rätt billiga och okej så det var bara att sluta fundera så mycket och köpa istället. Så numera så är det en tavelserie i svartvitt på björkskog som förgyller den väggen.

Badrummet var nästa sak som jag känner behövde uppfräschning. Hade ju tidigare köpt nya handdukar i turkost och dom skär sig ju kopiöst mycket mot de osmakligt fula blå kakelbården som de piffat till badrummet med när de renoverade denna hyreskåk. Det är en knasig dassig smutsblå som jag nog aldrig sett jämförelse till nyans på något annat. Så jag köpte kakeldekor som jag tänker sätta över på de mest synbara ställen. Tyvärr är det nog ingen ide att sätta i duschen för dom lär nog bara trilla ner så i fortsättningen får vi ha draperiet fördraget eller nåt..(bra att jag köpte ett nytt snyggt ett för någon vecka sedan) För att matcha kakeldekoren som blir en svart bård istället så har jag köpt en matchande pedalhink samt nya svarta tandborstmuggar. Kommer att bli sååå mycket snyggare till vår träbadrumsmatta och toasits i ek imitation.

Nu är det dags att vika ihop lite skolådor och plugga en sväng innan jag intar soffan för att kolla på film.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Va kul att förnya hemma. Tavelserien var skitsnygg, får man fråga var du köpt dem och va de kostade?

Anonym sa...

Oj, det är ju superbilligt! Tavlor brukar ju kunna vara jättedyra.

Vet du om man kan beställa från dem på nätet? är ju en bit till gbg från umeå :)

Anonym sa...

Hittade hemsidan, hittade dock inte tavlorna. :( Vi har en tom vägg över soffan och skulle verkligen behöva nåt där. Hur stora är de ungefär? finns det nån möjlighet att beställa via dig?