söndag 18 januari 2009

söndag=shoppingdag

Tänk vilken tur att affärerna har öppet på söndagar när man vaknar och känner hur det rycker i shoppingnerverna..
Var lite saker som jag behövde för skolan och sedan en massa saker som jag inte behövde som jag ville ha..
Sagt och gjort på¨med promenadskorna och styrde mot stan. På väg till Wettergrens där det tråkiga skulle inhandlas snubblar jag på en outlet i hemslöjdens gamla lokaler. Tittar runt på lite av varje för att sedan till min stora glädje bland lakan och handukar hitta Craftunderställ och inte vilka som helst utan de som är svårast av alla att hitta till bra pris, eller ordinarie pris för den delen. Nämligen med hel polo och dragkedja. Det som gjorde det hela ytterligare perfekt var att dessa normalt ca 400 kr ställ kostade 90 spänn. Jag bunkrade på mig så nu har jag ett tag.

På wettergrens blev det tråkiga saker, pärm överstrykningspennor mm. Lite strumpor på HM och ett nytt schampo som jag sett tips på i en tidning som ska ge super volym. Det behöver jag minsann det är platt som en pannkaka nu för tiden och jag längtar till klippningen om en vecka. Håret är i alla fall nytvättat och vi får väl se om det håller vad det lovar.

Sedan styrde jag kosan mot det ställe som jag verkligen skulle shoppa loss på. Gripsholms utförsäljning på Hemtrend.

Nu finns det nya fräscha sängkläder, ett nytt dusch draperi och ännu fler kökshanddukar här hemma. Sängkläderna verkar var hur sköna som helst och trots att vi har nybädddat med andra lyxsängkläder blir jag nästan ivrig och vill byta och testa igen.,. får väl hålla mig lite, de behöver ju tvättas först.
Nu ska det ta och rensas bland gamla sängkläder som aldrig används som bara ligger där utifall att..

Nu börjar det dofta härligt i köket av de ugnsrostade grönsakerna som badar i mumsig rybsolja. Dags att göra biffarna, för här vankas det söndagslyx, Älgfärsbiffar med kantarellsås..

Mot köket..

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Va kul det lät med söndagsshopping. Man kan ju verkligen göra fynd nu, halva rea priset i många affärer. Javisst, ska skicka en bild när de gula tapeterna är borta. Måste börja fundera ut hur de nya tapterna ska se ut. Blev då fint i köket, så nu ska jag investera i nya gardiner och lite nya inredningsdetaljer, i mörk rosa och lila. Och så mot vårkanten pelargoner med matchande blommor...Du verkar vara en flitig bloggare, kul!!/Anita i Luleå