lördag 29 november 2008

alla var där


Vi tog oss ner på stan för att göra lite ärenden och även om det inte brukar var akut för oss så lyckas vi alltid göra denna stadstur löningslördag och nu dessutom med en julhandel som kommit igång. Gissa om vi höll på att bli galna, det var så mycket folk så efter ett härligt och trångt besök på clas olson där vi ändå inte fick tag i det viktigaste vi skulle ha och några andra affärer så var vi helt slut och bara ville hem..

Vi har båda blivit lite sugna på nya mp3 spelare eftersom de vi har är smått antika vid det här laget. Min har en otrolig minnes kapacitet på hela 256 mb.. den var super när jag fick den och har funkat perfekt, men nu 5 år senare kan det var dags för en uppdatering.

vi har båda varit lite anti mod Ipod men tyvärr måste erkännas att det endast finns en enda liknande mp3 spelare på marknaden som vi hittat som kan konkurrera med dess smidighet. Den andra är från Sony och den slår faktiskt I poden med hästlängder i batteritid, men den är helt ny så vi vet inte om den är bra och det finns inga bra tillbehör om man vill ha det, och det utbudet på Ipod är ju helt bisarrt, kanske måste bli en sådan till slut ändå, det lutar åt det även om det tar emot lite att göra som alla andra.. vi får se vad det blir till slut..

Inga kommentarer: